DOL PER L’ENSENYAMENT PÚBLIC

S’ha enllestit una campanya de protesta per les retallades en l’ensenyament públic. Tots expressem el nostre desacord amb les mesures de Conselleria que estan perjudicant-nos molt greument.

La Conselleria sempre ha sabut que estem en desacord, sabem que no ens fa cas. Nosaltres pensem que, com a mínim, podem i deguem expressar-ho d'alguna manera per tal de començar a intentar canviar la situació.

Per què ho fem?

• Ja sabeu que durant els darrers anys s’han suprimit moltes places de professorat, la qual cosa fa que els grups siguen més nombrosos. Enguany la Conselleria convoca poquíssimes places d’oposició a l’ensenyament públic. Molts interins s'han quedat sense feina.

D’altra banda,Conselleria cedeix solars públics per a la construcció de centres concertats.

• La ratio (nombre d’alumnat per aula) va creixent cada any, volen que l’any que ve continue augmentant, fins a 35, 36, 37... Si hi ha massa alumnat en una aula, lògicament, la qualitat de l’ensenyament se’n ressenteix.

• Conselleria d’Educació no envia professorat substitut si la baixa és inferior a 30 dies, així s’estalvia els diners que hauria de pagar.

• S’estan suprimint moltes places de professorat d’Educació Compensatòria (els que atenen l’alumnat que ve de fora) i també de Pedagogia Terapèutica ( necessitats educatives especials)

Per totes aquestes raons i per moltes més us demanem que doneu suport a aquesta campanya, els vostres fills i filles us ho agrairan.



Comentaris

Entrades populars